Hvad er display banners?

Hvis du ikke har hørt om display banners før, så kan jeg fortælle dig, at det er en meget populær måde for virksomheder at annoncere på nettet.

Du har sikkert besøgt hjemmesider, hvor der er fyldt med farverige reklamer. Disse kaldes “Display banners” (eller bare banners) og figurerer ofte på hjemmesider med høj trafik af besøgende.

Fordelen ved banners er at du hurtigt og nemt kan reklamere for din virksomhed, eller produkter, på nettet.

Får du lavet banners hos mig, kan du efterfølgende benytte dem på danske medier (Jysk Fynske Medier, Berlingske Media, JP/Politiken hus osv.) eller andre online portaler – fx hjemmesider.

Det smarte ved banners er, at de kan laves ud fra lige præcis det materiale og design du ønsker. Dernæst kan de som sagt bruges på en online medie platform med høj trafik, og derfra sende besøgende videre til din hjemmeside, når de trykker på dit banner.

Sådan laves det

Du sender blot det materiale, du gerne vil have lavet til animerede banners. Derefter designer jeg banners i præcis de størrelser, du skal bruge. Banners kan bruges til reklamering via Danske medier, sociale medier eller på hjemmesider.

De laves i “letvægts” format (HTML5), og holdes indenfor små størrelser så de er optimeret til diverse advertising teknologier.

Når banners er lavet færdig modtager du filerne, som er klar til brug.

Til kunder i Jylland og på Fyn

Jeg samarbejde til dagligt med Jysk Fynske Medier (JFM), som står for størstedelen af digital annoncering i Jylland og på Fyn. 

Skal du reklamere via JFM kan du først få designet banners hos mig, så du er klar til at tage kontakt med JFM. Jeg har leveret over 500 banners til ca. 300 kunder i Danmark, og har med tiden haft en masse tilfredse kunder.

Dine ønsker til dine banners er altid i fokus, når jeg designer banners. Nogle kunder har meget præcise ideer om, hvordan de ønsker det. Andre ønsker et kreativt indslag fra mig.

Banners til Adwords

Du kender sikkert til adwords, eller også er det et helt nyt begreb for dig. Med google adwords kan du annoncere via google. Vil du tage din annoncering til det næste niveau kan du få lavet adwords banners.

Adwords banners minder meget om de normale animerede banners. Designet er dog ofte mere enkelt og med klare call-to-actions.

Der er mange forskellige størrelser for adwords banners. Tag kontakt til mig og så finder vi ud af, hvilke formater du skal have lavet.

Banners til facebook og Sociale medier

Skal du reklamere på facebook?

Jeg kan hjælpe dig med design af flotte facebook banners, der fungerer optimalt på facebook, linkedIn eller andre sociale medier.

Kontakt mig og lad os tage en snak om, hvad du ønsker der skal laves.

Skal vi tage en snak omkring banners?

Tlf. 60 18 15 60  //  rune@runel.dk