Grafisk design i Odense

Jeg tilbyder grafisk design indenfor en bred vifte af områder, både til online brug og til print.

Grafisk design har altid interesseret mig. Min tilgang til det har altid været at fokusere på det enkle – på budskabet og kommunikationen bag designet.

Derfor designer jeg også alt med bagtanke og fokuserer altid på at skabe det helt rigtige udtryk.

Det grafiske udtryk afhænger ofte af hvilken type produkt eller virksomhed du har, og det er her jeg altid sætter mig godt ind omstændighederne inden arbejdet påbegyndes.

Skal du have lavet grafisk design hos mig, så får du en designer der går i dybden med det korrekte budskab og et passende, designmæssigt udtryk.

Flyers

Søger du en flot og enkle måde at vise din virksomhed eller produkt frem, så er flyers den rigtige løsning. Flyers ser du ofte på stande, i butikker, på kontorer og mange andre steder. De er gode til at friste dine kunder til at kontakte dig, i og med at flyers på en spændende måde viser, hvad det er du tilbyder.

Jeg designer flyers indenfor de mest normale størrelser. Flyeren bliver lavet i et moderne design tilpasset dit firmas farve og udtryk.

Visitkort

Skal du have nyt visitkort? Få et flot og personligt visitkort i moderne design. Designet laves udfra dine ønsker, men ønsker du en mere kreativ tilgang, kan du også give mig frit slag. Mange visitkort er ofte ordinære og lidt tørre, og det skader ikke at være lidt kreativ på det område.

Får du designet et visitkort der både passer til dit firma, men samtidig vækker opsigt pga. et unikt design, så er der større chancer for at dine kunder husker dig.

Logo

Et logo har mange sider af sig selv, som skal spille sammen, for at give den helt rigtige effekt. Er du i tvivl omkring dit nuværende logo, eller skal du have designet et helt nyt, så er du kommet til det rette sted.

Det vigtige ved dit logo er som sagt at flere væsentlige værdier spiller ind, og sammen kommer til udtryk på harmonisk vis i tekst og grafik.

Her tænker jeg bl.a. på:

  • Firma navn
  • Værdier
  • Farver
  • Symbolik
  • Grafiske elementer

Hvad skal andre føle og opfatte, når de ser dit logo? Hvad skal der kommunikeres og hvad ligger der bag. Alle disse områder tager jeg stilling til inden dit helt rigtige logo bliver designet.

Hjemmeside design

Skal du have ny hjemmeside, men er meget i tvivl omkring designet. Jeg tilbyder design udkast til hjemmesider. Det smarte ved at få lavet et design først, er at det er forholdsvis nemt at ændre i designet, indtil du bliver tilfreds med resultatet.

Får du derimod udviklet en hjemmeside, laves design og udvikling ofte over samme periode, og det kan senere være mere kompliceret, at ændre i designet og opbygningen.

Jeg har som grafisk designer designet op mod 100 hjemmesider til mange forskellige brancher. Mit erfaring med kunder er at de ofte har en idé til, hvordan det skal se ud. Det kan derfor være godt at få udarbejdet nogle designs til din nye hjemmeside, inden du går ud og betaler for en helt ny hjemmeside – om det er hos mig eller en anden udbyder, så kan du altid tage dine nye hjemmeside designs med herfra.

Grafik til din hjemmeside

Har du en hjemmeside i forvejen, som du er godt tilfreds med, men gerne vil pynte lidt på med flot grafik. Det kan være du mangler nye sektioner med lister, billeder, produkter, gallerier eller andet grafisk, men mangler en designer der kan designe elementerne.

Jeg har flere års erfaring med at designe indhold til hjemmesider, så jeg kan helt sikkert også hjælpe dig.

Apps og spil

Design til apps og spil har jeg arbejdet en del med igennem tidligere firmaer i Odense, hvor vi bl.a. udviklede apps og spil til iPhone. Projekterne havde altid en kreativ tilgang til udvikling og design, hvilket er noget jeg har taget med videre som freelancer.

Vores apps omhandlede alt fra enkle apps med information til advancerede apps og spil med live multiplayer, player stats, rewards, daily achievements, shop modul og meget mere.

Er du firma eller privat og søger en designer til UI og spildesign til apps, så lad os tage en snak omkring dit projekt.

Display banners

Har du brug for banners, men mangler en designer der kan realisere dine ønsker. Det kan være du ikke vil have lavet animerede banners, men kun har brug for grafiske banners til brug på nettet.

Jeg kan hjælpe dig med design af display banners, hvis du har brug for flotte banners til din hjemmeside, digital annoncering, sociale medier eller andre steder.

Processen er meget enkel – vi tager en kort snak om, hvad du skal have lavet. Du kan enten få lavet banners ud fra det materiale du allerde har (tekst og billeder), eller jeg kan lave nogle nye designs.

Efterfølgende har du mulighed for at komme med rettelser til dine nye banners, så vi sammen kommer frem til det helt rigtige udtryk.

Tlf. 60 18 15 60  //  rune@runel.dk