Få den hjemmeside, du altid har drømt om

Tilpasset til computer , tablet og mobil

Få den hjemmeside, du altid har drømt om

Tilpasset til computer , tablet og mobil

Optimeret til Computer, tablet og mobil

Det er vigtigt din nye hjemmeside kan tilgås fra både computer og mobil. Rigtig mange bruger i dag mobil istedet for PC til at tilgå deres foretrukne hjemmesider. Din hjemmeside bliver optimeret til at fungere “responsivt”; dvs. at den tilpasser sig automatisk til mobil, tablet og computer.

Det er stadig det samme indhold der vises, men på en smart måde sørges der for, at hjemmesiden skalerer og tilpasser sig alt efter hvilken enhed man benytter.

Dine ønsker er i fokus

Når din hjemmeside bliver udviklet er det først og fremmest dine ønsker, der er i fokus. Kombineret med min viden og erfaring finder vi frem til den helt rigitge løsning.

Det kan være du allerede har en masse ideer til, hvordan din nye hjemmeside skal se ud. Det kan også være, du er helt på bar bund. 

Er du på bar bund, så fortvivl ikke. Med 5+ år i baggagen som digital designer, har jeg designet et hav af hjemmesider. Jeg sætter mig godt ind i din virksomhed, så der sørges for at din hjemmeside får det helt rigtige udtryk.

Bliv set på Google

Når du får ny hjemmeside er det også vigtigt at man kan finde frem til den. Derfor bliver din side som standard optimeret til at blive set på google.

Ønsker du yderligere optimering, tilbyder jeg også søgemaskine optimering af din nye hjemmeside, så du kommer frem i googles søgeresultater.

Læg selv nemt indhold op

Din hjemmeside bliver udviklet i det meget populære WordPress. WordPress er et CMS (hjemmeside system), som gør det nemt for dig selv at lægge indhold op.

Når du modtager din færdige hjemmeside, sørger jeg for, at du bliver sat ind i hvordan du selv bruger din hjemmeside, skriver indlæg, lægger billeder op og hvad der ellers må høre til.

Sådan forløber det

Indledende samtale

Vi tager en snak omkring, hvad du ønsker dig og hvordan det skal laves.

Design og udvikling

Hjemmesidens design påbegyndes og derefter sættes hjemmesiden op.

Du er løbende med i forløbet.

Hjemmeside færdig

Hjemmesiden leveres færdig og du har mulighed for at komme med eventuelle rettelser.

Afslutning

Projektet afsluttes. Du får en introduktion til, hvordan du selv lægger indhold op.

Skal vi tage en snak omkring din nye hjemmeside?

Tlf. 60 18 15 60  //  rune@runel.dk